Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με την υπηρεσία ταχυμεταφορών Elta Courier στη διεύθυνση που έχετε υποδείξει κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας. Παραλαβές εκτελούνται κι από τα κεντρικά μας καταστήματα χωρίς επιβάρυνση.

Η αποστολή των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Σε περίπτωση αντικαταβολής, υπάρχει κόστος 2,00€.

Χρόνος Παράδοσης

Η παράδοση των προϊόντων που αγοράζονται από την ιστοσελίδα www.carouselkidswear.gr πραγματοποιείται εντός 2-4 εργάσιμων ημερών, από την ημερομηνία παραγγελίας. Οι χρόνοι παράδοσης μπορεί να αυξηθούν σε περίπτωση αργιών και αντίξοων καιρικών συνθηκών. Οι μεταφορείς δεν πραγματοποιούν παραδόσεις στις 25/12, 26/12, 01/01 και τα Σαββατοκύριακα. Για τις παραγγελίες που γίνονται μέσω τραπεζικού εμβάσματος, ο χρόνος παράδοσης αρχίζει να μετράει από την επιβεβαίωση της πληρωμής.

Αδυναμία Παράδοσης

Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας ο οδηγός θα αφήσει σημείωση που θα σας εξηγεί τον τρόπο παραλαβής της.